+382 (0)20 209 250 | ENG

Telekom Montenegro Business Run

Crnogorski Telekom je od ove godine generalni sponzor najvećeg sportskog događaja koji okuplja poslovnu zajednicu u Crnoj Gori, i koji od sada nosi ime – Telekom Montenegro Business Run.

Ova trka/šetnja na 5.000 metara treću godinu zaredom se održava na Plantažama, na prostoru Vinskog podruma Šipčanik, a održaće se u četvrtak, 16. juna.

Crnogorski Telekom iz godine u godinu sponzoriše i podržava organizaciju različitih sportskih događaja jer vjeruju da se na taj način najbolje promovišu zdrave životne navike i značaj timskog duha u kompanijama – a Telekom Montenegro Business Run (TMBR) vide kao priliku da te vrijednosti prošire i na cijelu biznis zajednicu.

Ovogodišnji TMBR biće najveći i najposjećeniji do sada, budući da se očekuje najmanje hiljadu učesnika iz više desetina kompanija iz privatnog i javnog sektora.

UPCG poziva svoje kompanije članice da se prijave za Telekom Montenegro Business Run, najveći sportski poslovni događaj u zemlji.

Krajnji rok za registraciju: 10. jun.

Zainteresovane kompanije OVDJE mogu prijaviti svoje timove.

Crnogorski Telekom poziva kompanije da prijave svoje timove i iskoriste priliku da budu dio najvećeg okupljanja poslovne zajednice u Crnoj Gori. Nakon što odmjere snage u sportskoj trci, svi učesnici će druženje nastaviti u Šipčaniku.

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.