+382 (0)20 209 250 | ENG

Spark.me konferencija

Spark.mejedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi biće održana 4. i 5. juna, u Auditorijumu Porto Montenegra, u Tivtu. Spark.me konferencija se održava po osmi put, u organizaciji kompanije doMEn d.o.o, agenta registracije nacionalnog internet domena – .ME.

Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije, inovacija i marketinga, startapove i ljude željne znanja. Prethodna Spark.me konferencija okupila je preko 720 učesnika iz 21 države širom svijeta.

UPCG poziva svoje kompanije članice da učestvuju na ovom izuzetnom poslovnom događaju.

Svi Spark.me 2022 govornici su potvrđeni, a do sada su objavljeni:

Imena ostalih govornika na Spark.me konferenciji biće uskoro objavljena, a pravovremene info o njima dostupne su OVDJE.

Prva Spark.me konferencija održana je 2013. godine. Prethodnih godina, neki od najpriznatijih govornika na svijetu i globalno poznati eksperti bili su govornici Spark.me konferencije.


Puna cijena karte za konferenciju Spark.me iznosi 300€, ali svi zainteresovani mogu kupiti svoju kartu po promotivnoj cijeni od 200€ do 22. maja.

Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (4-5. juna), startap takmičenju (4-5. juna), ručak za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (4. juna). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Zainteresovani učesnici ovdje mogu kupiti kartu za Spark.me konferenciju.


Sastavni dio konferencije je i takmičenje Spark.me Startup Competition, u kojem učestvuju uspješni startup-ovi iz cijele Evrope. Takmičenje je usmjereno na inovacije, snagu ideja i potencijal startup-a za rast i timsku raznolikost. Učešćem na takmičenju, osnivači startup-a dobijaju mogućnost pristupa savjetnicima, mentorima, radionicama, kao i mreži investitora, stručnjaka iz industrije i serijskih preduzetnika. Proglašenje pobjednika ovogodišnjeg Spark.me Startup Competition biće održano 5. juna.

Spark.me konferencija je poslovni događaj koji se po drugi put organizuje u Porto Montenegru – srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju.

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.