Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG), uz podršku Međunarodne organizacije rada (ILO) i u partnerstvu sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore (ZZZCG), organizuje seriju Info sesija za poslodavce – potencijalne učesnike projekta “Aktiviraj se - zaposli se“.

U saradnji sa Opštinom Budva, prva Info sesija biće održana u srijedu, 8. februara 2023. godine, s početkom u 12h, u skupštinskoj sali Opštine Budva.

Zainteresovani poslodavci svoje učešće treba da potvrde do 6. februara i to slanjem email-a na adresu: office@poslodavci.org

Događaj je dio projekta “Aktiviraj se - zaposli se“ koji povezuje poslodavce i nezaposlene žene u primorskim opštinama. Cilj projekta je zaposlenje žena (starosna dob: 25 do 49 godine) koje imaju djecu predškolskog uzrasta i nalaze se u evidenciji nezaposlenih lica ZZZCG od 15. marta 2020. godine (kao lica koja su izgubila posao ili su se nakon ovog datuma prijavila na evidenciju).

U sklopu realizacije projekta, UPCG je 18. januara 2023. godine raspisala Javni poziv poslodavcima za realizaciju zaposlenja i obuke na radnom mjestu. Poziv je otvoren do 28. februara, a objavljen je na sajtu UPCG, kao i sajtu ZZZCG (www.zzzcg.me) i oglasnim tablama biroa rada u primorskim opštinama.

Predstojeća info sesija prilika je da se poslodavci detaljnije upoznaju sa sadržajem Javnog poziva i dobiju odgovore na sva pitanja od značaja za donošenje odluke o učešću u projektu (uslovi prijave na Poziv, potrebna dokumentacija, rok i način podnošenja prijave, benefiti po osnovu učešća…).

Za sve dodatne informacije, molimo kontaktirajte Generalni sekretarijat UPCG (tel: 020 209 250, email: office@poslodavci.org).