Studentska organizacija EESTEC LC Podgorica, u saradnji sa Unijom poslodavaca Crne Gore (UPCG), organizuje treći sajam poslova za studente “Job Fair“ koji će biti održan u srijedu, 10. maja, s početkom u 10h, u prostorijama Sportsko - kulturnog centra Univerziteta Crne Gore (ul. Baku br. 1, Podgorica).

Sajam će zvanično otvoriti:

  • Miljan Vlahović, predsjednik EESTEC LC Podgorica
  • Slobodan Mikavica, predsjednik UPCG
  • Prof. dr Slobodan Đukanović, redovni profesor i prodekan za razvoj i istraživanje na Elektrotehničkom fakultetu.

Cilj sajma “Job Fair“ je da studentima Elektrotehničkog fakulteta, studentima IT smjerova na Prirodno-matematičkom fakultetu, kao i na IT smjerovima na Univerzitetu Mediteran i Donja Gorica olakša put do željenog posla, prakse ili stručnog usavršavanja, na način što će ih povezati sa kompanijama koje su zainteresovane da dobiju mlad, motivisan i, prije svega, stručan kadar.

Ovim događajem želi se pružiti podrška aktivnostima koje imaju za cilj smanjenje nezaposlenosti među mladima, obezbeđenje najkvalitetnijeg kadra za poslodavce, kao i uspostavljanje bolje komunikacije između obrazovnog sistema, kompanija i studenata.

Više na www.jobfair.me


EESTEC je nepolitička, nevladina i neprofitna organizacija napravljena od strane studenata elektrotehnike za studente elektrotehnike širom Evrope.
Lokalni komitet Podgorica (LC Podgorica) je zvanično primljen u punopravno članstvo EESTEC-a na kongresu u Delftu 2000. godine, i jedini je lokalni komitet u Crnoj Gori. Cilj EESTEC LC Podgorica je unaprijeđenje komunikacije i saradnje između studenata i fakulteta, povezivanja studenata sa privatnim subjektima, stručno usavršavanje i upoznavanje sa praktičnim izazovima inženjerskog poslovanja, upoznavanje drugih kultura, naroda, razvijanje međunarodnih kontakata kao i unaprijeđenje studentskog organizovanja i života uopšte.