Kompanija Isomont d.o.o. organizuje obuku za sertifikovane Interne (Internal) i Eksterne (Lead) auditore. Obuka će biti održana u periodu od 27. do 30. novembra 2023. godine, u PLC Morača u Podgorici, a organizuje se za:

  • Standard ISO/IEC 27001:2022 - Bezbjednost informacija, sajber bezbjednost i zaštita privatnosti -Sistemi za upravljanje bezbjednošću informacija
  • Standard ISO/IEC 27005:2022 - Upravljanje rizicima sa aspekta informacione bezbjednosti
  • Standard ISO/IEC 27701:2019 - Upravljanje informacijama o privatnosti
  • GDPR - Certified Data Protection Officer - DPO.

Informaciona bezbjednost i lični podaci igraju ključnu ulogu u savremenom digitalnom dobu. Informaciona bezbjednost se odnosi na zaštitu informacija od neovlašćenog pristupa, krađe, oštećenja ili zloupotrebe. Ovo je od suštinskog značaja jer se sve više ličnih i osjetljivih podataka čuva i razmjenjuje putem informacione imovine te je potrebno uspostaviti, a onda i kontinuirano unapređivati dobar sistem upravljanja bezbjednošću informacija. Kako uspostaviti, pratiti i kontinuirano unapređivati sistem bezbjednosti informacija samo su neke od tema o kojima će se na obuci govoriti.

Detaljnije informacije o obuci Isomont-a dostupne su u dokumentu u prilogu.

Prijava učešća: putem email-a na isostandardi@isomont.me ili telefonom na 067-563-496 i 020-256-058.

Obuke će sprovoditi Certifified trainer (Lead traniner) odobren od međunarodno priznate kuće za personalnu sertifikaciju Exemplar Global (USA). Sertifikat koji polaznik dobije, nakon što uspješno položi test, važi svuda u svijetu.