Kompanija ISOMONT d.o.o. Podgorica, pod akreditacijom Exemplar Global (USA), organizuje obuku na temu “INFORMACIONA BEZBJEDNOST: ISO standardi kao provjereni alati u funkciji uspostavljanja, praćenja i kontinuiranog unapređenja sistema bezbjednosti informacija”.

Obuka za interne (Internal) i eksterne (Lead) auditore biće održana u periodu od 18. do 21. septembra 2023. godine, u PLC Morača, u Podgorici, i to za:

  • Standard ISO/IEC 27001:2022 - Bezbjednost informacija, sajber bezbjednost i zaštita privatnosti - Sistemi za upravljanje bezbjednošću informacija
  • Standard ISO/IEC 27701:2019 - Upravljanje informacijama o privatnosti
  • GDPR - Certified Data Protection Officer - DPO.

Obuke će sprovoditi odobreni Certifified trainer (Lead traniner) od međunarodno priznate kuće za personalnu sertifikaciju Exemplar Global (USA).

Za članove Unije poslodavaca odobrava se 20% popusta.

Sertifikat koji polaznik dobije, nakon što uspješno položi test, važi svuda u svijetu.

Informaciona bezbjednost i lični podaci igraju ključnu ulogu u savremenom digitalnom dobu. Informaciona bezbjednost se odnosi na zaštitu informacija od neovlašćenog pristupa, krađe, oštećenja ili zloupotrebe. Ovo je od suštinskog značaja jer se sve više ličnih i osjetljivih podataka čuva i
razmjenjuje putem informacione imovine te je potrebno uspostaviti, a onda i kontinuirano unapređivati, dobar sisitem upravljanja bezbjednošću informacija. Kako uspostaviti, pratiti i kontinuirano unapređivati sistem bezbjednosti informacija samo su neke od tema o kojima će se na obuci govoriti.


Prijava učešća: putem email-a na isostandardi@isomont.me, ili telefonom na 067 563 496 / 020 256 058.

Detaljne info o obuci dostupne su OVDJE