+382 (0)20 209 250 | ENG

Međunarodna konferencija o zdravstvenom wellness i spa turizmu

Medical SPA Asocijacija Crne Gore, u saradnji sa Klasterom zdravstvenog turizma Crne Gore i uz podršku Unije poslodavaca Crne Gore, organizuje dvodnevni događaj – X Međunarodnu konferenciju pod nazivom „ZDRAVSTVENI TURIZAM – Put za cjelogodišnj turistički proizvod “.

Konferencija će biti održana 30. i 31. oktobra, u hotelu Splendid Conference & Spa Resort, u Budvi.

Međunarodna konferencija o zdravstvenom wellness i spa turizmu i ove će godine okupiti ugledne domaće i inostrane stručnjake, operativce i konsultante iz područja medicine i turizma, te predstavnike hotelijerske i wellness industrije, koji će zajednički pokušati da odgovore na ključna pitanja o fazama razvoja zdravstvenog turizma u Crnoj Gori i regionu. Dragocjeno iskustvo domaćih predavača i gostiju iz inostranstva učesnici će imati prilike da čuju kroz njihova pojedinačna izlaganja i panel diskusije, tematski podijeljene u tri osnovne cjeline - lječilišni turizam, medicinski turizam i medicinski wellness.

Kome je Konferencija namijenjena?

Zdravstvenim ustanovama u privatnom i državnom vlasništvu, preduzetnicima u zdravstvu, turističkim agencijama, hotelijerima, marketinškim agencijama, investitorima...

Sponzorstvo i izložba

Tokom ovog dvodnevnog događaja planirana je i konferencijska izložba. Pozivaju se zainteresovani izlagači medicinske, stomatološke, spa i wellness opreme da se jave tehničkom organizatoru Konferencije radi osiguranja izložbenog prostora. Kontakti po navedenom dati su u pozivnom pismu (u prilogu).

Agenda i prijava učešća

Detaljne informacije o ovogodišnjoj Konferenciji dostupne su u Pozivu za učešće, kao i Agendi i možete ih preuzeti u prilogu (na dnu strane).

Za sva dodatna pitanja, kao i prijavu učešća, molimo kontaktirajte organizatora:

Medical SPA Asocijacija Crne Gore

Kontakt osoba: Sandra Bojanić

e-mail: zdravstveniturizamcg@outlook.com

Telefon: 069 466 088

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.