+382 (0)20 209 250 | ENG

B2B meet-up "Energetska efikasnost u građevinarstvu"

B2B meet up, pod nazivom "Energetska efikasnost u građevinarstvu", biće održan u ponedjeljak, 22. novembra 2021. godine, u Hotelu CUE u Podgorici, u terminu 10:30-14:30 sati.

B2B meet up organizuje NVO Expeditio koja se bavi temama vezanim za održivi prostorni razvoj, među kojima zelena gradnja zauzima važno mjesto.

Sastanak je dio projekta ENEA Energy Efficiency Living Lab čiji je cilj suočavanje sa izazovima nedovoljne energetske efikasnosti u sektoru građevinarstva kroz podsticanje razmjene znanja i zajedničkih inicijativa među istraživačkim institucijama i akterima privatnog sektora kako bi se, u budućnosti. doprinelo razvoju tehnoloških inovacija u građevinarstvu. U tom kontekstu, B2B meet up predstavlja platformu za uspostavljanje novih poslovnih veza i nudi odličnu priliku da se na licu mjesta upoznate, ostvarite kontakt sa potencijalnim partnerima!

KOME JE NAMIJENJEN B2B MEET UP?

Poziv za učešće na B2B meet up-u je je upućen akterima/ama poslovnog, javnog i civilnog sektora, kao i medijima i građanima/ama zainteresovanim za povećanje energetske efikasnosti u sektoru građevinarstva.

GDJE I KADA SE ODRŽAVA B2B MEET UP?

B2B meet up će se održati u Hotelu CUE – Podgorica.

Datum B2B meet up-a je ponedjeljak 22.11.2021. u periodu 10.30-14.00h.

SA KIM ĆU MOĆI DA USPOSTAVIM KONTAKT?

Na B2B meet up-u prezentacije će imati:

KAKO DA SE PRIJAVIM?

Ukoliko ste zainteresovani za učešće molimo Vas da se prijavite popunivši PRIJAVU nakon čega ćemo vas lično kontaktirati predstavnici NVO Expeditio.

Agenda B2B meet up-a (pdf)

Radni jezik: crnogorski + sa kolegama iz Albanije i Italije engleski

Kotizacija: besplatno

Rok za prijave: 21.11.2021.

Ukoliko imate dodatnih pitanja pišite na: bmh.agency.podgorica@gmail.com ili office@expeditio.org, a budite slobodni i da pozovete na: 067 333 138 – Kristina

B2B meet up će se održati uz poštovanje epidemioloških mjera. Broj učesnika/ca je ograničen na 50.


Projekat ENEA se sprovodi u okviru programa Interreg IPA CBC Italy–Albania–Montenegro 2014/2020.

Projekat ENEA je kofinansiran sredstvima Ministarstva javne uprave, digitalnog društva i medija Crne Gore.

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.