Medical SPA Asocijacija Crne Gore, u saradnji sa Klasterom zdravstvenog turizma Crne Gore i Ministarstvom ekonomskog razvoja i turizma Crne Gore, kao i uz podršku Unije poslodavaca Crne Gore, organizuje dvodnevnu XI Međunarodnu konferenciju zdravstvenog wellness i spa turizma pod nazivom „Kreiranje, promocija i prodaja turističkih programa zdravstvenog turizma”.

Konferencija će biti održana 15. i 16. oktobra 2022. godine, u hotelu Splendid Conference & Spa Resort, u Bečićima.

I ove godine, Konferencija će okupiti ugledne domaće i inostrane stručnjake, operativce i konsultante iz područja medicine i turizma, te predstavnike hotelijerske i wellness industrije, koji će zajednički pokušati da odgovore na ključna pitanja o fazama razvoja zdravstvenog turizma u Crnoj Gori i regionu. Dragocjeno iskustvo domaćih predavača i gostiju iz inostranstva učesnici će imati prilike da čuju kroz njihova pojedinačna izlaganja i panel diskusije, tematski podijeljene u tri osnovne cjeline - lječilišni turizam, medicinski turizam i medicinski wellness.

  • Kome je Konferencija namijenjena?

Zdravstvenim ustanovama u privatnom i državnom vlasništvu, preduzetnicima u zdravstvu, turističkim agencijama, hotelijerima, marketinškim agencijama, investitorima...

  • Festival zdravstvenog wellness i spa turizma

Tokom ovog dvodnevnog događaja biće organizovan i Festival zdravstvenog wellness i spa turizma (info u flajeru - u prilogu). Pozivaju se zainteresovani izlagači medicinske, stomatološke, spa i wellness opreme da se jave tehničkom organizatoru Konferencije radi osiguranja izložbenog prostora.

  • Agenda i prijava učešća

Detaljne informacije o ovogodišnjoj Konferenciji dostupne su u Pozivu za učešće, kao i Agendi, a iste možete preuzeti i u prilogu (na dnu strane).


Za sva dodatna pitanja, kao i prijavu učešća, molimo kontaktirajte organizatora:

Medical SPA Asocijacija Crne Gore

Kontakt osoba: Sandra Bojanić

e-mail: zdravstveniturizamcg@outlook.com

Telefon: 069 466 088