Ministarstvo ekonomskog razvoja i turizma, u okviru projekta Evropske mreže preduzetništva (EEN – Enterprise Europe Network), vas poziva da učestvujete na online događaju Digitalizacija u Agri-food, WB++ (West Balkans +Slovenija +Hrvatska) ‘pitch - match’ koji će se održati 10. maja 2023. godine, od 10:00 do 12:00 sati.

Učešće je besplatno, ali je potrebno da se prijavite putem linka - https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZMscuqtrz0pGNZ4hBSb-6vfZ3XWmyy6wfIw#/registration

Spisak firmi koje će učestvovati pogledajte ovdje.

Zašto učestvovati?

  • Prilika da čujete digitalna rješenja iz regiona koja mogu biti korisna za vaš posao,
  • Upoznajte firme iz regiona,
  • Networkujte,
  • Pronađite buduće partnere za svoj posao,
  • Saznajte kako vam Enterprise Europe Network (EEN) i FINNO platforma mogu pomoći u razvoju vašeg poslovanja.

Događaj WB++ zajednička je inicijativa partnera iz zemalja zapadnog Balkana (+Slovenija +Hrvatska) s ciljem povezivanja preduzeća i jačanja partnerstva i povezivanja u regionu.


Enterprise Europe Network mreža sastavljena je od gotovo 600 partnerskih organizacija i institucija, pruža odlične kontakte u 54 zemlje i povezuje preko 3.000 stručnjaka iz različitih područja na lokalnom i međunarodnom nivou. Putem platforme FINNO nude se besplatne usluge savjetovanja za izvore finansiranja za inovacije, internacionalizaciju poslovanja i rast poslovanja.