U petak, 24.03.2017. godine, u sali Opštine Berane, održana je jedanaesta tribina u okviru kampanje „Poreski karavan”, koja se realizuje tokom marta u centralnoj i sjevernoj regiji, a tokom aprila u primorskim opštinama. Tribini su prisustvovali privrednici iz Berana, Plava, Rožaja, Petnjice, Gusinja i Andrijevice.

Poresku upravu predstavljali su Branka Jauković – v.d. pomoćnica direktora za Sektor plana i analize, Svetlana Vukićević - načelnica Odsjeka za registraciju poreskih prijava i poresko računovodstvo, Gordana Stajčić- samostalna savjetnica I za edukaciju javnosti i Zoran Pešić – rukovodilac Područne jedinice Berane.

Uniju poslodavaca Crne Gore predstavljala je Suzana Radulović, generalni sekretar UPCG.

Tokom diskusije privrednici su imali priliku da u direktnoj komunikaciji sa službenicima Poreske uprave dobiju odgovore na pitanja s kojima se suočavaju pri ispunjavanju poreskih obaveza i razjasne eventualne nedoumice u poreskoj legislativi, ali i da se upoznaju sa odredbama Zakona o reprogramu poreskog potraživanja i prednostima podnošenja poreskih prijava elektronskim putem.

Deseta tribina, kojoj su prisustvovali privrednici iz Pljevalja i Žabljaka održana je 21.03.2017. godine, u sali Opštine Pljevlja.