+382 (0)20 209 250 | ENG

Webinar: PowerUP open door virtual session

Svjetska banka, u okviru programa PowerUp: Jačanje kapaciteta kompanija u ranoj fazi razvoja u zemljama Zapadnog Balkana, pokreće namjenski program za više od 200 kompanija koje finansira Europska unija u okviru Programa za razvoj i inovacije preduzeća Zapadnog Balkana (WB EDIF) i provodi uz podršku eminentne konsultantske kompanije Deloitte.

Unija poslodavaca Crne Gore je ponosni partner ovogodišnjeg PowerUp programa.

Kako biste otkrili sve mogućnosti koje ovaj program nudi, pozivamo vas na webinar koji će biti održan 23. septembra, u 14h, pod nazivom: POWERUP OPEN DOOR VIRTUAL SESSION. Učesnici na webinaru će biti predstavnici Deloitte-a, potencijalnih ili aktuelnih aplikanata iz 6 država Zapadnog Balkana, kao i predstavnici Svjetske banke.

Link za registraciju učešća na webinaru: https://deloitte.zoom.us/webinar/register/WN_JsaNxPo3QUmeyqDLcXyJLw

UPCG poziva MSP i inovativne start-up kompanije iz Crne Gore da iskoriste priliku koju im pruža učešće u ovogodišnjem PowerUp programu!


PowerUP program je namijenjen malim i srednjim preduzećima i start-up kompanijama koje su u potrazi za novim načinima povećanja baze klijenata, unapređenjem svojih poslovnih modela i koje su potencijalno zainteresovane za vanjske investicije. Sve kompanije učesnice u programu dobiće profesionalnu podršku i obuku za unapređenje i dalji razvoj poslovanja, a sve u cilju povećanja sposobnosti privlačenja investicija, te jačanja otpornosti na COVID-19 krizu i slične eksterne šokove.

Učešće u programu za kompanije je besplatno.

Rok za prijavu je 30. septembar 2020. godine.

Saznajte više o PowerUp programu i prijavite se preko linka: http://www.deloitte.com/me/powerup

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.