+382 (0)20 209 250 | ENG

EBRD radionica: Osnove finansijskog menadžmenta

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) organizuje radionicu za žene u biznisu, na temu „Osnove finansijskog menadžmenta: Upoznajte svoje finansije. Koristite ih da upravljate“. Četvorodnevna radionica će biti održana online putem ZOOM platforme i to: prva sesija će biti održana 9. i 10. juna, a nastavak 16. i 17. juna. 2021. godine.

Ova radionica pokriva osnovne koncepte upravljanja finansijama, kao i alate i tehnike koje su neophodne menadžerkama na izvršnim pozicijama u cilju uspješnog vođenja biznisa. Teme od značaja za poslovanje poput: finansijskog planiranja, razumijevanja i kontrole troškova, veze izmedju troškova, prihoda i (ne)uspjeha biznisa, kao i donošenja odluke o izvorima finansiranja, biće posebno analizirani u kontekstu krize izazvane pandemijom Covid19.

Dakle, kroz četvorodnevnu interkativnu radionicu učesnice će dobiti odgovore na neka od sljedećih pitanja:

U prilogu se nalaze pozivno pismo (sa dodatnim informacijama o radionici i predavačima), kao i prijavni formular.

Za prijavu je potrebno dostaviti popunjen formular (u Word formatu) najkasnije do 2. juna na mejl adresu: KljajevV@ebrd.com. Zahvaljujući velikoj podršci donatora našeg programa Švedske međunarodne razvojne agencije (SIDA), a u cilju prevazilaženja negativnih efekata krize izazvane pandemijom Covid19, učesnice su oslobođene plaćanja kotizacije za učešće.

Uvidom u podatke dostavljene u formularu, kriterijumima za učešće u našem programu i raspoloživosti mjesta za ovu radionicu, obavijestićemo zainteresovane o statusu prijave. U mejlu potvrde učešća, dostavićemo instrukcije za pristup radionici putem ZOOM platforme, kao i detaljnu agendu.

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.