+382 (0)20 209 250 | ENG

Webinar: COVID krizni menadžment

U okviru programa Žene u biznisu, NLB banka i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) organizuju specijalan paket online seminara pod nazivom „COVID Krizni menadžment”, u trajanju od 3 zasebne sesije kroz koje se analiziraju različite faze u upravljanju specifičnim rizicima sa kojima se suočavaju biznisi u uslovima izmijenjene tržišne realnosti.

„Upravljanje profitabilnošću - Ofanzivna taktika“ je drugi u nizu webinara koji će biti održan u utorak, 30. marta, s početkom u 13h, putem Zoom platforme.

Učesnice događaja upoznaće se sa analizom seta alata za srednjoročna ofanzivna dejstva i efektima njihove upotrebe na poslovanje.

Prethodno, na prvom seminaru, učesnice su kroz evaluaciju internih i eksternih mjera i alata za upravljanje novčanim tokovima u izmijenjenim okolnostima uvidjele efekte različitih odluka i scenarija i utvrdile kako da uspostave defanzivnu taktiku baš po mjeri svoje kompanije i očuvaju likvidnost.

Zainteresovane članice UPCG svoje učešće na webinaru „Upravljanje profitabilnošću - Ofanzivna taktika“ mogu potvrditi do 26.03.2021. godine, direktnim odgovorom na email: komunikacije@nlb.me

Instrukcije za učešće na online webinaru putem Zoom-a:

Napomena: Zoom platformi možete pristupiti i preko mobilnog telefona i u tom slučaju ćete prije webinara morati preuzeti Zoom aplikaciju preko Google Play/App Store zavisno koji model telefona koristite.

Agenda:

13.00 – 13.15

Pozdravne riječi i predstavljanje programa Žene u biznisu

  • Bojana Bošković, komercijalista za pravna lica, NLB banka
  • Vanja Kljajević, ASB, EBRD

13.15 – 13.20

Prezentacija Business Lens dijagnostičkog alata za male biznise

13.20 – 14.45

COVID Krizni menadžment 1: Upravljanje profitabilnošću - ofanzivna taktika

  • Gojko Vučinić, Frankfurt School of Finance and Management

14.45 – 15.00

Pitanja i odgovori

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.