+382 (0)20 209 250 | ENG

Festival savremene žene 2020

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) je partner događaja Festival savremene žene 2020 koji će biti održan od 8. do 11. oktobra 2020. godine, u Tuzli, Bosna i Hercegovina.

Festival je kreiran kao platforma otvorenog dijaloga čiji alati su odlučni i inspirativni govori najuspješnijih dama regije. Kroz teme života - od politike i ekonomije, preko kulture, medija, biznisa do blogerki, Festival slavi uspjeh i motiviše nove generacije, koristeći online i offline komunikacije.

Festival se organizuje treću godinu zaredom i ugostiće 100 novih govornica, te okupiti 1.000 aktivnih učesnica - uspješnih žena iz oblasti biznisa, politike, diplomatije, marketinga, nauke, umjetnosti, mode, zdravstva, sporta, medija... iz Bosne i Hercegovine, zemalja regiona i svijeta. Jedna od govornica ovogodišnjeg Festivala je i predstavnica UPCG - Zvezdana Oluić, šefica Sektora za PR i marketing.

Pored direktnog učešća govornica, učesnice će ove godine imati priliku da prisustvuju i mnogobrojnim online sesijama.

Takođe, prema najavi organizatora, program Festivala predviđa 5.000 posjetilaca, 50.000 pratilaca, 200 medija iz BiH i svijeta, humanitarni gala concert, Pink October: Walk for Life, diskusije i online sesije, mentoring sa 500 učesnica, Sajam ženskog stvaralaštva, izbor Superžena, shopping days, izložbe, filmove i predstave…

Kako je UPCG partner Festivala savremene žene 2020, organizator obezbjeđuje besplatno učešće (gratis kotizacija) za članice UPCG – preduzetnice i menadžerke iz Crne Gore.

Detaljne informacije o predstojećem događaju u Tuzli dostupne su na službenoj stranici Festivala www.fsz.ba, kao i u brošuri Festivala u prilogu.


Za sva dodatna pitanja i pojašnjenja, molimo kontaktirajte predstavnicu Festivala savremena žena 2020:

Jadranka Kušljugić, koordinatorka projekta

tel: +385 (035) 302 538

e-mail: festival@zenski.ba

www.fsz.ba

Prilog:

Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.