Poreska uprava Crne Gore (PU), u saradnji sa Unijom poslodavaca Crne Gore (UPCG) i Opštinom Budva, organizuje konferenciju za medije povodom početka aktivnosti u okviru kampanje „Poreski karavan“.

Konferencija će biti održana u utorak, 12. aprila 2016. godine, s početkom u 15.30 h, u sali JU Akademija znanja (adresa: Žrtava fašizma – Obilaznica bb) u Budvi.

Tom prilikom, predstavnicima medija obratiće se:

  • Miomir M. Mugoša, direktor Poreske uprave
  • Slobodan Mikavica, potpredsjednik UPCG.

Navedeni događaj biće održan po završetku prve u nizu edukativnih tribina u okviru kampanje „Poreski karavan“ koje su namijenjene poreskim obveznicima u privatnom i javnom sektoru, a biće održane u Budvi, kao i ostalim crnogorskim opštinama, na temu pravilne primjene poreskih propisa, otklanjanja nedoumica u praksi i smanjenja administrativnih barijera pri ispunjavanju poreskih obaveza.

Tribine u okviru „Poreskog karavana“ organizuje Poreska uprava, u saradnji sa UPCG i lokalnim samoupravama.

Pozivamo medije da isprate navedeni događaj.

Kontakt za medije: Milica Vuletić, Poreska uprava Crne Gore – Odjeljenje za edukaciju javnosti; T: 020 448 166; M: 067 237 993; E: milica.vuletic@tax.gov.me

Kontakt za medije: Zvezdana Oluić, Unija poslodavaca Crne Gore – Sektor za PR i marketing; T: 020 209 250; M: 067 44 88 90; E: office@poslodavci.org