+382 (0)20 209 250 | ENG

Konferencija za novinare - Saradnja javnog i privatnog sektora u oblasti zdravstva i suzbijanja zloupotrebe bolovanja u kompanijama

Predrag Mitrović, predsjednik Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) održaće sastanak sa Miodragom Radunovićem, ministrom zdravlja, u petak 29. novembra 2013. godine, u sali UPCG (ul. IX crnogorske brigade br.11, Podgorica), na temu saradnje javnog i privatnog sektora u oblasti zdravstva i suzbijanja zloupotrebe bolovanja u kompanijama.

Uz zvaničnike UPCG i MInistarstva zdravlja i njihove saradnike, učesnici sastanka u UPCG biće Kenan Hrapović, direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore, Slobodan Filipović, direktor Direktorata za rad u Ministarstvu rada i socijalnog staranja, Višnja Orban, glavni zdravstveni sanitarni inspektor u Upravi za inspekcijske poslove, Nebojša Kavarić, direktor Doma zdravlja Podgorica, kao i privrednici – članovi UPCG.

Povodom navedenog događaja, predsjednik UPCG Predrag Mitrović, ministar zdravlja Miodrag Radunović, direktor Fonda za zdravstveno osiguranje Kenan Hrapović, kao i predstavnici navedenih institucija, će u 12.30 sati dati izjave za javnost.

Cilj sastanka u UPCG je da se u direktnoj komunikaciji učesnika razmijene stavovi i mišljenja i postigne dogovor o budućem zajedničkom djelovanju, posebno imajući u vidu da se problematika zloupotrebe bolovanja direktno odražava na gubitke u kompanijama i privredi, resornom ministarstvu, Fondu za zdravstveno osiguranje, a time i ukupnoj Crnoj Gori.

Pozivamo medije da izvještavaju s događaja.
 

Kontakt za medije:

Zvezdana Oluić
Šef sektora za PR i marketing
T: +382 20 209 250
F: +382 20 209 251
M:+382 67 44 88 90
E: office@poslodavci.org
Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.