+382 (0)20 209 250 | ENG

Konferencija za novinare - predstavljanje projekta "Prekogranične rute za jačanje turističkog sistema i ekonomski razvoj Skadarskog jezera"

Unija poslodavaca Crne Gore u saradnji sa Delegacijom Evropske unije u Crnoj Gori organizovaće u petak, 30. maja, konferenciju za novinare na kojoj će biti predstavljen projekat "Prekogranične rute za jačanje turističkog sistema i ekonomski razvoj Skadarskog jezera", dosadašnje aktivnosti kao i buduće planirane aktivnosti, Marketing-menadžment plan valorizacije Skadarskog jezera kao jedan od rezultata projetka. Konferencija će biti održana u prostorijama Unije poslodavaca Crne Gore, sa početkom u 11 sati.

Na konferenciji će govoriti generalna sekretarka Unije poslodavaca Crne Gore Suzana Radulović, predstavnica Delegacije EU Dr. Donata von Sigsfeld, predstavnica Zajedničkog tehničkog sekretarijata u Podgorici, Direkcija za programe prekogranične saradnje, Ministarstvo vanjskih poslova i evropskih integracija (JTS) Violeta Camaj, projekt menadžer Mirza Mulešković i ekspertkinja na projektu Lidija Brnović.

Pozivamo medije da nam se pridruže i izvještavaju s događaja.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte:

Mirza Mulešković
Project manager
Unija poslodavaca Crne Gore
IX crnogorske brigade 11, Podgorica
T: +382 20 209 250, F: +382 20 209 251
C: +382 67 209 796
w: www.poslodavci.org
w: www.lakeroutes.com
Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.