+382 (0)20 209 250 | ENG

Najnovije vijesti

 • Nagrada za dobru poslovnu praksu u oblasti unapređenja vještina zaposlenih i mladih

  Nagrada za dobru poslovnu praksu u oblasti unapređenja vještina zaposlenih i mladih

  17/10/2016

  Nacionalno partnerstvo za preduzetničko učenje Crne Gore dodjeljuje „Nagradu za dobru poslovnu praksu u oblasti unapređenja vještina zaposlenih i mladih“.

   

 • Nominacije za NIP “Stvaratelji za stoljeća”

  Nominacije za NIP “Stvaratelji za stoljeća”

  14/10/2016

  Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG), u saradnji sa Međunarodnim ekonomskim forumom (MEF) PERSPEKTIVE, poziva privredne subjekte, poslovne partnere i saradnike UPCG da se uključe u proces nominacije kandidata iz Crne Gore kao potencijalnih laureata nagrada i priznanja za doprinos razvoju preduzetništva na području Srednje i Jugoistočne Evrope “Stvaratelji za stoljeća”.  

 • Saradnja UPCG i IPC Tehnopolis

  Saradnja UPCG i IPC Tehnopolis

  11/10/2016

  Generalni sekretar Unije poslodavaca Crne Gore (UPCG) Suzana Radulović i izvršni direktor Inovaciono – preduzetničkog centra Tehnopolis (IPC Tehnopolis) Ratko Bataković, uz učešće njihovih saradnika, održali su danas sastanak u prostorijama IPC Tehnopolis, u Nikšiću.

 • Učešće na EBRD radionici za žene u biznisu “Going Digital”

  Učešće na EBRD radionici za žene u biznisu “Going Digital”

  06/10/2016

  U organizaciji EBRD Montenegro, u Podgorici je održana četvorodnevna radionica/trening za žene u biznisu, pod nazivom “Going Digital”.  Uz žene preduzetnice, kao i predstavnice poslovnih udruženja iz Crne Gore, radionici je ispred UPCG prisustvovala Zvezdana Oluić, savjetnica za žensko preduzetništvo.

  Anketa

  5 Ubica biznisa

  Unija poslodavaca sprovodi istraživanje na temu 5 Ubica biznisa. Molimo Vas da odvojite 5 minuta i da odgovorite na anketna pitanja.

  Hvala!

  Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

  Prijavite se za newsletter.