+382 (0)20 209 250 | ENG

Fly Montenegro Travel d.o.o.

O nama

Turistička agencija Fly Montenegro Travel d.o.o., osnovana je 20. novembra 2014.g. i licencirana od strane Ministarstva turizma Crne Gore (br. Licence 394) u Podgorici, 16.01.2015. godine. Fly Montenegro Travel je turoperator, koji zajedno sa Fly Montenegro - Handling agentom u oblasti komercijalne avijacije i Fly Star-om - regionalnim agentom za Handling u oblasti biznis avijacije, predstavlja jedan od najozbiljnijih subjekata u regionu, kada je u pitanju pružanje usluga u turizmu. Zahvaljujući našem odgovornom pristupu poslu i profesionalnom osoblju, u kratkom roku za nepune dvije godine, uspjeli smo da postanemo zastupnici vodećih avio kompanija, kao što su: Aeroflot i Siberia, kao i da ostvarimo uspješnu partnersku vezu sa renomiranim avio i turističkim kompanijama. Naš tim, sastavljen je od pojedinaca koji posjeduju dugogodišnje praktično iskustvo, stečeno kroz rad u renomiranim turističkim organizacijama i aviokompanijama na našem i međunarodnom tržištu. Uvijek smo tu, da u najkraćim rokovima obezbijedimo najbolju ponudu usklađenu sa Vašim zahtjevima. Naš rad se bazira na ulozi Vašeg ličnog asistenta za putovanja u inostranstvo i u Crnoj Gori.

Usluge i proizvodi

Osnovnu djelatnost Fly Montenegro Travel-a, predstavlja primarno angažovanje na prodaji putovanja, turističkih aranžmana, prevoza i usluga smještaja i aktivnosti organizovanja putovanja kroz:

Kontakt

Kompanija Fly Montenegro Travel se nalazi u Capital Plazi, Cetinjski put bb, Podgorica. Osim toga, naši prodajni šalteri pozicionirani su na aerodromima u Podgorici i Tivtu.

Bulevar Džordža Vašingtona 98, 81000 Podgorica, Montenegro
Tel/fax:+382 20 653 203, mob. +382 69 146 805
E-mail: booking@flytravel.aero
Web: www.flymontenegro.aero
Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.