+382 (0)20 209 250 | ENG

Donator d.o.o.

O nama

Donator d.o.o. iz Podgorice, osnovano je 1992. godine i predstavlja jednu od prvih privatnih kompanija kod nas. Više od 25 godina preduzeće se uspješno bavi uvozom i distribucijom bebi opreme i proizvoda namijenjenih djeci, počev od kompletnog programa za bebe preko širokog asortimana igračaka za sve do dječije mode, gdje su osnova italijanski brendovi garderobe i obuće za djecu sa atraktivnom ponudom linija za uzrast od 0-14g. Kompanija Donator obuhvata 5 lanaca maloprodajnih objekata- Kidsland, OVS, Piazza Italia, Geox i Samsonite. Poslovanje veleprodaje takodje je veoma razvijeno sa jakom distributivnom mrežom koja pokriva više od 800 kupaca , a zastupanje i distributerstvo vezuje se za preko 20 vrhunskih svjetskih brendova poput Stokke, Chicco, Peg Perego, Geox, Original Marines, LEGO i mnogih drugih.

Usluge i proizvodi

Tržištu Crne Gore Donator nudi sve ono što će podržati i potpomoći pravilan rast i razvoj djece, uljepšati njihovo djetinjstvo, a roditeljima pružiti maksimalan komfor u brizi za svoje potomstvo. Kao uspješna kompanija koja je u toku svog dugogodišnjeg poslovanja uvijek nastojala da klijentima i potrošačima ponudi najbolje svjetske brendove u kategoriji programa za djecu, i dalje kao osnovu budućeg profesionalnog razvoja postavlja isti cilj- predstavljanje i uvođenje na tržiste Crne Gore samo onog najboljeg i iz ostalih tržisnih kategorija. Osnovna djelatnost preduzeća DONATOR DOO jeste uvoz i distribucija kompletnog baby i dječijeg asortimana robe, kao i proizvoda namjenjenih trudnicama i dojiljama- opreme za bebe (kolica, hranilica, dubaka, auto sjedišta), namještaja i dekoracija za dječije sobe, pribora i kozmetike za majku i bebu, programa za podršku dojenju, baby tekstila, igračaka, garderobe, obuće, školskog pribora i torbi, itd. Osim ovog osnovnog asortimana, firma uvozi i nekoliko brendova robe široke potrošnje koje distribuira širokom lancu klijenata na teritoriji republike. Tržišna orijentacija preduzeća jasno je definisana i zasnovana na jačanju mreže vlastitih maloprodajnih objekata čime se želi postići krajnji cilj- približavanje krajnjem potrošaču i obezbjedjivanje kompletne usluge što podrazumijeva širok asortiman, kvalitetan proizvod uz najpovoljniju cijenu i edukovano osoblje.

Još jedan važan korak u razvoju poslovanja firme Donator, jeste otvaranje online prodavnice www.donator.online, čija je namjena da ponudi što više asortimana naše kompanije i omogući jednostavnu dostupnost naših proizvoda u svim djelovima Crne Gore.

Lokacije svih naših maloprodajnih objekata možete pronaći na linku: https://donator.online/maloprodajna-mesta

Aktivno obavještavamo naše kupce o svim novitetima i promotivnim aktivnostima putem društvenih mreža:

Kontakt

Adresa: Kuće Rakića bb, Tuzi, Podgorica
Tel: 077/200-067
Email: info@donator.co.me
Web: www.donator.online
Budite u toku sa aktivnostima UPCG.

Prijavite se za newsletter.