Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG), uz podršku Međunarodne organizacije rada (ILO) i u partnerstvu sa Zavodom za zapošljavanje Crne Gore (ZZZCG), organizuje tri Info sesije za poslodavce – potencijalne učesnike projekta “Aktiviraj se - zaposli se“.

Info sesije za poslodavce biće održane po sljedećem rasporedu:

  • Budva – 8. februar 2023. godine, s početkom u 12h (skupštinska sala Opštine Budva)
  • Bar – 10. februar 2023. godine, s početkom u 12h (sala u zgradi Opštine Bar)
  • Ulcinj – 13. februar 2023. godine, s početkom u 12h (skupštinska sala Opštine Ulcinj).

Događaji se organizuju u saradnji sa Opštinom Budva, Opštinom Bar i Opštinom Ulcinj.

Rok i način prijave: Zainteresovani poslodavci svoje učešće treba da prijave slanjem email-a na adresu: office@poslodavci.org. Krajnji rok za prijavu je 6. februar (za sesiju u Budvi), 8. februar (Bar), odnosno 11. februar (Ulcinj).

Navedene info sesije predstavljaju dio projekta “Aktiviraj se - zaposli se“ koji povezuje poslodavce i nezaposlene žene u primorskim opštinama. Cilj projekta je zaposlenje žena (starosna dob: 25 do 49 godine) koje imaju djecu predškolskog uzrasta i nalaze se u evidenciji nezaposlenih lica ZZZCG od 15. marta 2020. godine (kao lica koja su izgubila posao ili su se nakon ovog datuma prijavila na evidenciju).

Podsjećamo da je UPCG, u sklopu realizacije projekta, raspisala Javni poziv poslodavcima za realizaciju zaposlenja i obuke na radnom mjestu. Poziv je otvoren do 28. februara, a objavljen je na sajtu UPCG, kao i sajtu ZZZCG i oglasnim tablama biroa rada u primorskim opštinama.

Info sesije su prilika da se poslodavci detaljnije upoznaju sa sadržajem Javnog poziva i dobiju odgovore na pitanja od značaja za donošenje odluke o učešću u projektu (uslovi prijave na Poziv, potrebna dokumentacija, rok i način podnošenja prijave, benefiti po osnovu učešća…).

Za sve dodatne informacije, molimo kontaktirajte Generalni sekretarijat UPCG:
tel: 020 209 250,
email: office@poslodavci.org