Svjetska banka, u okviru programa PowerUp: Jačanje kapaciteta kompanija u ranoj fazi razvoja u zemljama Zapadnog Balkana, pokreće namjenski program za više od 200 kompanija koje finansira Europska unija u okviru Programa za razvoj i inovacije preduzeća Zapadnog Balkana (WB EDIF), a sprovodi uz podršku eminentne konsultantske kompanije Deloitte.

Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) je ponosni partner ovogodišnjeg PowerUp programa.

PowerUp je besplatni program namijenjen mikro, malim i srednjim preduzećima (MSP) i start-up kompanijama koje su u potrazi za novim načinima povećanja baze klijenata, unaprjeđenjem svojih poslovnih modela i koje su potencijalno zainteresovane za vanjske investicije.

Rok za prijavu je 30. septembar 2020. godine.

Detaljnije informacije o programu PowerUP, kriterijumima učešća, načinu prijave, kao i nagradama, dostupne su na linku: ​http://www.deloitte.com/me/powerup

Sve kompanije odabrane za učešće u programu PowerUp dobiće besplatnu profesionalnu podršku i trening za jačanje otpornosti na krizu uzrokovanu pandemijom COVID-19 i dalji razvoj poslovanja, te povećanje njihove sposobnosti privlačenja investicija. Program pruža vrijedno praktično znanje i stvara preduslove za ostvarenje vidljivih rezultata u kratkom roku, te će se fokusirati na teme kupaca i tržišta, finansijske uspješnosti, brendiranja i vještina prezentovanja - pitching.

Oko 100 kompanija sa najboljim učinkom tokom programa biće pozvane da se u martu 2021. godine takmiče u "PowerUP finalu“ (na atraktivnoj lokaciji na području Zapadnog Balkana) i predstave svoje poslovanje ekskluzivnoj grupi angel investitora, venture kapitalista, uspješnih preduzetnika, te predstavnika korporacija i medija. Sve kompanije koje budu odabrane za učešće u finalu programa dobiće značajnu eksponiranost i priznanje i biće promovisane putem lokalnih i regionalnih medija.

Tri najuspješnije kompanije na PowerUP finalu dobiće "Nagradu za preduzetničku izvrsnost Zapadnog Balkana“ za različite kategorije, kao i ekskluzivnu, prilagođenu poslovnu savjetodavnu podršku lokalnih i regionalnih stručnjaka iz vodeće svjetske kompanije za pružanje profesionalnih usluga Deloitte.

UPCG poziva MSP i inovativne start-up kompanije iz Crne Gore da se prijave i iskoriste priliku koju im pruža ovogodišnji PowerUp program!

Saznajte više o PowerUP programu preko linka: http://www.deloitte.com/me/powerup